stjärna av tapet

Tapet eller annat hårdare papper. Till mina stjärnor har jag använt mig.

Julstjarna Av Tapet Hanna Wendelbo Design
Julstjarna Av Tapet Hanna Wendelbo Design

Vika pappersstjärnor beskrivning i steg-för-steg 21 november 2016 Att vika pappersstjärnor är en riktig klassiker när det kommer till julpyssel.

. Ca 65 cm tapet helst av non-woven eftersom de är mycket mer slitstarka än papperstapeter. Twinkle Wallpaper - Mud Grey 160 16 GST per roll This gorgeous star wallpaper from Majvillan will add a delightful touch to your childs walls. Beskrivningen jag hittade var nämligen på norska så jag tänkte göra en egen. Da har vi en morsom aktivitet som passer for hele familien.

Stjärnan viks av åtta lika stora kvadrater. Denna video beskriver steg för steg hur du gör en stjärnajulstjärna av papper ex. Såhär viker du en stjärna av tapetbitar Klipp ut en rektangulär bit av tapeten ena sidan ska vara dubbelt så lång som den andra ungefär. För en mellanstor stjärna använde vi måtten 4580 cm.

Vik en julstjärna eller flera att hänga i en vacker grupp. Den allra enklaste varianten är den du bara tar en bit papper eller tapet som är ungefär dubbelt så lång som bred och sen viker du en dragspelsvikning som på bilden. Vik pappret som ett dragspel och låt varje kant vara ungefär 1-15 cm lång. Ser så delikata ut och.

De minimiåtgärder för denna produkt är av 50 cm x 50 cm 50 cm x 300 cm 219 kr. Välj ett papper du tycker om t ex våra presentpapper från Carta Varese. Om man vill tillverka nytt julpynt som ändå ser lite gammaldags ut kan man använda sig av gamla böcker eller notblad som material. 6 Julhjärtan i miniformat av stjärnstrimlor Med.

2018-11-28 För att tillverka denna stjärna behöver du. I videoen under ser du hvordan du bretter julestjernen. Röd stjärna mönster tapet för att dekorera alla rum i ditt hus med ett vackert landskap. Då har vi julens roligaste pysseltips för hela familjen.

Den här tapeten är rätt tjock och lite. Brett en julestjerne eller lag flere og heng dem opp i en gruppe. Kostnadsfria för kommersiellt bruk Ingen tillskrivning krävs Bilder av hög kvalitet. Gör ett litet hål för snöret i toppen av huvudet med en håltång.

Snöre t ex jutesnöre eller bomullssnöre. I det här julpysslet har jag tagit sidor ur en äldre bok. Det verkar gå åt längre papper om man ska göra stora veck på. Papper av bättre kvalitet.

Den här megastora gjorde jag av åtta kvadrater på. Hitta illustrationer av Stjärna. Nu kan du antingen göra ett hål i en stjärnudd för att trä din stjärna på ett vackert band eller så låter du stjärnorna vara dekoration. Trä lädersnöret i hålet och dekorera med en smyckeberlock.

Tapetföretaget Photowall visar dig hur du går tillväga steg för steg. Tryck till rullen i ena änden eller båda ändarna eller behåll den runda formen. Klipp ut en rektangulär form av önskat papper eller tapetstuv. Gör din stjärna genom att limma ihop flera rullar med varandra det är också fint att göra en mindre tajt rulle.

I denna video visas även hur man kan gör. Jag har använt typ stl A4 eller motsvarande en idé kan vara att man gör den dubbelt så lång som den är bred.

Vik En Glittrig Julstjarna Av Tapet Anna Maria Larsson
Vik En Glittrig Julstjarna Av Tapet Anna Maria Larsson
Vik En Pappersstjarna I Nagra Enkla Steg Med Papper Eller Tapet
Vik En Pappersstjarna I Nagra Enkla Steg Med Papper Eller Tapet
Tapeter Med Stjarnor Stjarnmonstrad Tapet Engelska Tapetmagasinet
Tapeter Med Stjarnor Stjarnmonstrad Tapet Engelska Tapetmagasinet
Julstjarna Av Tapet Hanna Wendelbo Design
Julstjarna Av Tapet Hanna Wendelbo Design
Tapet Estahome Stjarnor Militargron Ew138949
Tapet Estahome Stjarnor Militargron Ew138949
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama

Comments